Antikke Flygeler

- Beautiful, traditional furniture design and pure, natural piano sound -

Ombyggede antikke flygeler får nyt livAntikke flygler og andre pianoer renses for al unødvendig træværk mv. Alt akustisk – med undtagelse af sangbunden – fjernes: jernramme, strenge, klaviatur, mekanik og den tunge bundkonstruktion, så flyglets vægt  reduceres så meget, at det er nemt at flytte rund med.


Kabinettet gennemgår en rensning og rengøring, oppolering af alle messingdele, kabinettet får en oliebehandling, som genskaber oprindelig politur, og større skader renoveres nænsomt. Der foretages ikke en gennemgribende renovering, idet dette vil fjerne instrumentets autensitet og historie – man må gerne kunne se, at det er et ældre instrument med en historie, der er værd at fortælle.


Digitalklaverets komponenter indbygges, og der gøres et stort kreativt  for at skjule f.eks. betjeningspanel og andre elektroniske dele som f.eks. elektriske ind- og udgange. I flygler udskiftes  klaviaturet og pedalenheden. På taffelklaverer kan det være muligt at anvende den oprindelige, mekaniske pedal – og det gøres så vidt muligt.


Sangbunden dækkes af et tekstildækken i en farve, der passer til flyglet – eller efter ønske. Samme tekstil kan evt. anvendes på pianobænk eller klaverstol.


Hvor det er muligt medfølger et certifikat med instrumentets historie – kort om fabrikken, evt. signaturer og notater fundet i flyglet, evt. ejere etc.


Mod merpris kan flygler leveres nylakerede, de kan fornyes med en anden nodestol eller andre ben end de originale etc. Kun fantasien sætter grænser for kreativiteten. Vi designer flyglet helt efter kundens ønsker.

UpCycling


- Giv nyt liv til dit udtjente flygel...Digital Piano House har et udvalg af flygelkabinetter, man kan vælge imellem, vi kan evt. skaffe andre efter ønske, eller du kan selv medbringe et flygel til renovering efter vort koncept.


Læs mere


Østergade 26, DK-6270 Tønder 

Tlf. (+45) 3325 0014 / Mob. (+45) 4028 0944

 CVR 1642 6334